Publicat el Deixa un comentari

Repassem qui som a 2022 “Salvador Mallol Joier” ?

Les persones que formen ara mateix l’equip humà som en Salvador, en Gelo i en Toni. Som els qui estem al darrera i al davant de les joies que es fan a la nostra botiga.

Pels qui no ens coneixeu, som una joieria atelier que està ubicada al barri de Gràcia a Barcelona, al carrer Verdi, on fabriquem les nostres joies de principi a final. Som una joieria on ho fem tot a mà. Això no vol dir que no usem tecnologies que ens puguin obrir nous camins. Vol dir que ens agrada treballar amb les mans. Tenim especial devoció per les eines de sempre. Les eines de taller que es fan servir a mà com per exemple la màquina d’estirar fil.

El nostre taller i la nostre zona de clients estan juntes. Son 2 espais dins la botiga en continu contacte visual un amb l’altre.

Sempre hem fet una gran varietat de joies però aquest any 2022 ens volem centrar en anells de compromís i aliances. Per aquesta raó potenciarem la cita previa i mentre estem amb la vostra visita tancarem la botiga. És una prova pilot de la que n’estem molt contents.

També de vegades ens definim com una Joieria sense presses (Slow). Vol dir que ens agrada dedicar el temps que requereix cada cosa. Ara es pot escoltar un missatge accelerat al whats en la meitat del temps que ha usat la persona en grabar-lo. Pero no volem fer un anell en la meitat del temps. El fem en el temps sencer. L’Anell quan el fem agafa poc a poc la personalitat mallol i després vosaltres li sumareu la vostra empremta. Així és com el fareu vostre.

També som una botiga que fem kilòmetre 0. Això per nosaltres vol dir demanar les feines a tots els professionals de barri que podem. El clavador de les pedres, el gravador dels noms als anells, i d’altres. Sempre mirem d’oferir-vos opcions de treballs manuals en aquests processos.

A mes a mes participem en el moviment Consume Local, que afavoreix el consum de barri.

Usem tècniques tradicionals però també n'investiguem de noves. Heu vist l’anell Merlet? L’anell merlet es artesania i tecnologia juntes. Potser ens defineix. Això és el que som Salvador Mallol Joier. Un origami fet amb làser sobre planxa de platí de 1mm va ser la idea generadora en l’anell Merlet premiat al Red Dot 2018

Els materials son una de les nostres devocions. Veure com treballar-los i exprimir les seves propietats ens apasiona. Als tradicionals or, plata, platí, fa temps que hi sumem el niló, l’inox i titani. I ens agrada molt explicar-vos-els. Per exemple amb el nylo vàrem investigar una propietat que es l'efecte memoria del qual va néixer unes arracades nostres, les bola-bola. Darrerament hem incorporat dos nous materials com el Tàntal i el Carboni.

El darrer material que incorporem al nostre ventall es el diamant sintetic. Perque te dues de les caracteristiques que considerem molt importants en el nostre ideari. La sostenibilitat i la netedad de sang. L'emprempta de carboni que deixa la fabricacio d'un diamant sintetic es molt menor que la que deixa extreure'l de les profunditats. I a l'hora les dures condicions a peu de mina no afegiran al diamant la sang i el patiment huma. Confiem tambe en que aquest producte sintetic ens permetra oferir pedres de mides i colors que abans en els preus de mercat natural hagues estat impossible.

Publicat el Deixa un comentari

Sant Jordi 2020 – Tenim una rosa x Tu

Sant Jordi 2020
Bon Sant Jordi a tots!Aquest any l’equip de Salvador Mallol fem 25 anys i ho volem celebrar la teu costat obrint una botiga  de Salvador Mallol on-line malgrat el Covid 19 s’hagi colat a les nostres vides. Esperem de tot cor que estigueu tots bé i que porteu aquest confinament de la millor manera. Està clar que moltes coses canviaran, però no volem deixar que aquest virus ens venci i no ens traurà la il·lusió que ens va fer obrir la primera botiga a Sant Cugat l’any 1995. 
Som un Taller/Atelier Orfebre de proximitat

Et convidem ara sí a entrar a la nostre nova botiga On Line mallol.com i celebrar el Sant Jordi amb nosaltres, troba una rosa-joia per tu!!Gràcies per la confiança i compromís que sempre heu tingut amb nosaltres. Una abraçada, L’equip de Salvador Mallol Joier.Comença la compra
Bon Sant Jordi!!! Troba la teva rosa-joia en el nostre jardí. Et convidem ara sí a entrar a la nostre nova botiga  i celebrar el Sant Jordi amb nosaltres. Trobaràs una rosa molt especial. L’hem fet amb tota la il·lusió de qui et vol fer arribar un càlid raig de sol el dia de SANT JORDI, enguany menys físic que anteriors edicions. Deixa un missatge al nostre jardí »
La vols rebre a casa el dia de Sant Jordi? Els primers 10 que ens la demaneu, si esteu dins un radi a 5 km de la botiga al carrer Verdi, us durem la rosa-joia a casa nosaltres mateixos en bicicleta el dia de Sant Jordi, amb un embolcall molt especial. No ens sembla correcte posar en risc a repartidors en moments com aquests. La resta de comandes les anirem servint en els dies següents.Vols personalitzar la rosa »El Web Continua...La botiga que integra tambè el web de Salvador Mallol Joier on us anirem mostrant la feina que fem de forma més ordenada.
L'Equip Continua...
Gelo, Toni i Salvador, així com tots aquells que feu possible que les nostres peces acompanyin els nostres clients.
Vols contactar amb nosaltres pel Whatsapp?Un whatsapp de botiga per si vols dir-nos qualsevol cosa en directe i mantenir un diàleg més fluid per un tema concret. El podràs agafar amb el mòbil enfocant el QR que tens imprès aquí sota o clicant aqui , però en qualsevol cas el nostre whatsapp es el 933 686 716.