Publicat el Deixa un comentari

Sant Jordi 2020 – Tenim una rosa x Tu

Sant Jordi 2020
Bon Sant Jordi a tots!Aquest any l’equip de Salvador Mallol fem 25 anys i ho volem celebrar la teu costat obrint una botiga  de Salvador Mallol on-line malgrat el Covid 19 s’hagi colat a les nostres vides. Esperem de tot cor que estigueu tots bé i que porteu aquest confinament de la millor manera. Està clar que moltes coses canviaran, però no volem deixar que aquest virus ens venci i no ens traurà la il·lusió que ens va fer obrir la primera botiga a Sant Cugat l’any 1995. 
Som un Taller/Atelier Orfebre de proximitat

Et convidem ara sí a entrar a la nostre nova botiga On Line mallol.com i celebrar el Sant Jordi amb nosaltres, troba una rosa-joia per tu!!Gràcies per la confiança i compromís que sempre heu tingut amb nosaltres. Una abraçada, L’equip de Salvador Mallol Joier.Comença la compra
Bon Sant Jordi!!! Troba la teva rosa-joia en el nostre jardí. Et convidem ara sí a entrar a la nostre nova botiga  i celebrar el Sant Jordi amb nosaltres. Trobaràs una rosa molt especial. L’hem fet amb tota la il·lusió de qui et vol fer arribar un càlid raig de sol el dia de SANT JORDI, enguany menys físic que anteriors edicions. Deixa un missatge al nostre jardí »
La vols rebre a casa el dia de Sant Jordi? Els primers 10 que ens la demaneu, si esteu dins un radi a 5 km de la botiga al carrer Verdi, us durem la rosa-joia a casa nosaltres mateixos en bicicleta el dia de Sant Jordi, amb un embolcall molt especial. No ens sembla correcte posar en risc a repartidors en moments com aquests. La resta de comandes les anirem servint en els dies següents.Vols personalitzar la rosa »El Web Continua...La botiga que integra tambè el web de Salvador Mallol Joier on us anirem mostrant la feina que fem de forma més ordenada.
L'Equip Continua...
Gelo, Toni i Salvador, així com tots aquells que feu possible que les nostres peces acompanyin els nostres clients.
Vols contactar amb nosaltres pel Whatsapp?Un whatsapp de botiga per si vols dir-nos qualsevol cosa en directe i mantenir un diàleg més fluid per un tema concret. El podràs agafar amb el mòbil enfocant el QR que tens imprès aquí sota o clicant aqui , però en qualsevol cas el nostre whatsapp es el 933 686 716.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.